Почти всички заинтересовани страни, участващи в интернет, се борят срещу безмилостната вълна от онлайн кражби и незаконно публикуване на Интелектуална собственост.

 • Интернет бизнесите, независимо дали са малки или големи, се сблъскват с кражба на цели уебсайтове . Ако не това, тогава със сигурност техните скъпи маркетингови и рекламни материали, SEO и съдържание непрекъснато се препубликуват без разрешение
 • Хора, като теб и мен (и особено потребителите на социалните медии). Възходът на публикуването на съдържание за отмъщение и сайтовете с генерирано от потребители съдържание насърчи епидемия от кражби на лично съдържание, невиждана досега. Въздействието на кражбата на генерирано от потребителите съдържание беше (и все още е) ужасно. Особено младите хора поеха тежестта на емоционалната травма, преживяна от споделянето на лично съдържание онлайн.
 • Изпълнители, артисти и създатели на съдържание са постоянно обект на крадци на Интелектуална собственост .
 • Издателите на съдържание, разпространителите и разпространителите, носещи скъпата отговорност за онлайн или цифрова защита и прилагане . Включително всичко – от скъпи мерки за защита до съдебни дела срещу крадците на Интелектуална собственост.
 • Доставчиците на интернет услуги (ISP) и компаниите за уеб хостинг са обременени с допълнителните оперативни разходи за обработка и непрекъснато нарастващия брой известия за сваляне.
 • Собствениците на уебсайтове, независимо дали са нови или стари, изпитваха трудности да се справят с това как да „следват правилата“ и не само да осигурят защита на съдържанието, но и да избегнат съдебно преследване за хостване на незаконно съдържание.
 • Повече решения и опции, достъпни за собствениците на съдържание и издателите.
 • Повече информация , така че всеки, който се занимава с онлайн цифрово съдържание, да може да разбере по-добре какво да прави относно защитата и кражбата
 • Повече ресурси , така че всеки участващ да може да получи достъп до по-добър набор от инструменти за действие при кражба на съдържание и защита.
 • Повече прозрачност в целия протокол за защита на съдържанието и сваляне. Процесът трябваше да бъде ясен и лесен за всички участници. Всички заинтересовани страни ( Собственици >>> Интернет доставчици>>>Уебсайтове ) трябваше да разберат по-добре какво могат да направят, независимо дали защитават съдържанието или налагат собствеността върху него.

Тази услуга е общност от потребители за защита и прилагане на съдържание, които правят публикуването и потреблението на съдържание в интернет по-добро. Значката и сертификатът за уебсайт Защита показват на обикновения потребител, че уебсайтът, на който се намира, е регистриран в Шийлд България.

Ние хората

Втората най-добра част – не пропуснахме обикновените хора като потребителите на социални мрежи. Появата на смарт телефон с камера, текстови съобщения и накрая социални мрежи създаде „лично съдържание“. Редовни потребители на интернет услуги, които буквално за една нощ станаха създатели на съдържание. За съжаление много често те знаят много малко за интернет и как работи той.

Шийлд България създаде специфични услуги, за да помогне на тази група интернет потребители:

 • Защита на общността
 • Справяне със свалянето
 • Последователност
 • Без значение къде живееш
 • Без значение вашите онлайн умения

Ако сте станали жертва на кражба на съдържание и вашето съдържание е било публикувано без ваше разрешение, създадохме услуги, за да ви помогнем.

 1. Професионално премахване – Ние вършим цялата работа. Хора – истински хора, помагащи на истински хора – в уравнението за сваляне. Услугата винаги е била фокус за всички от самото начало.
 2. Лично премахване – за тези с ограничен бюджет ние предлагаме цялостна услуга за Направи си сам. Свързани търсения, търсене, заявки, сканиране, създаване на формуляр за сваляне, система за управление на случаи и т.н.